Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Zuppa del nord
1sa 10 dk
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Radicchio in saor
3h 45min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.