Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Purè di sedano rapa
35min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata di topinambur e salvia
50min