Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Crema di carote all'arancia
30min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Crema di barbabietola
10min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min