Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Vellutata di castagne con porcini
50min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Crema fredda di zucchine
20 Min
Gazpacho di carote
10 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Vellutata alle nocciole
1h
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min