Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 3 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciata e a pezzi
- 10 - 15 g di alga kombu a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di funghi shiitake secchi
- 200 g di tofu a cubetti (2 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ - 1 cucchiaio di Tabasco (optioneel)
- ½ lime, il succo
- 150 g di cavolo nero a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di spaghettini cinesi, tipo noodles, di tipo soba
- 70 - 80 g di miso
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi (5 mm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- ½ cucchiaino di semi di sesamo neri
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1619 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Ramen giapponese
1h 40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Chicken Ramen
14sa 40 dk
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min