Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline
- 6 rametti di coriandolo fresco, le foglie e i gambi
- 40 g di aceto di riso
- 40 g di sciroppo di acero
- 40 g di tamari
- 1 cucchiaio di salsa tahin
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di miso
- 2 cucchiaini di olio di sesamo
- 200 g di tofu delicato, a bastoncini (1 cm x 3 cm)
- 1600 g di acqua
- 200 g di baccelli di soia (edamame), congelati
- 200 g di soba noodle secchi
- 1 carota a listarelle
- 1 cetriolo a listarelle
- 2 cipollotti a rondelle sottili
- 1 peperoncino a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 17.73 g
- Koolhydraten
- 49.56 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili (vegan)
40 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Pranzo probiotico multicolor
35min
Insalata di quinoa e tofu
55 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30 min
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Zuppa di miso con soba
55 min
Zuppa di tofu e verdure
50 min