Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 70 g di carote a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 2 rametti di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- 200 g di funghi champignon a fette
- 600 g di tofu naturale
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 60 g di succo di limone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di seitan con patate e carote
1小时 20 分钟
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 Min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Spiedini di seitan e verdure
50 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min