Compatibele versies
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogno
- 110 g di burro belga a pezzi
- 350 g di indivia belga a pezzi + q.b. per decorare
- 60 g di vino bianco, preferibilmente biologico
- 70 g di succo di pera, preferibilmente biologico
- 100 g di brodo vegetale
- 150 g di panna di soia
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pere Kaiser, private del torsolo e a fettine
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 100 g di grappa
- 70 g di anacardi tostati, tritati grossolanamente
- ½ mazzetto di coriandolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Crema di carote e zenzero
20 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Gazpacho
15 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Vellutata di castagne con porcini
50min