Compatibele versies
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogno
- 110 g di burro belga a pezzi
- 350 g di indivia belga a pezzi + q.b. per decorare
- 60 g di vino bianco, preferibilmente biologico
- 70 g di succo di pera, preferibilmente biologico
- 100 g di brodo vegetale
- 150 g di panna di soia
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pere Kaiser, private del torsolo e a fettine
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 100 g di grappa
- 70 g di anacardi tostati, tritati grossolanamente
- ½ mazzetto di coriandolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Gazpacho
15 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Muffin di carote e semi di papavero
1 godz. 5 min