Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di ceci, secchi
- 1000 g di acqua, + q.b. per l'ammollo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di senape nera
- ½ cipolla rossa
-
2 - 4
peperoncini "occhio d'uccello" secchi, privati dei semi a piacere
of 2 - 4 peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 1 cucchiaino di semi di finocchi
- 1 cucchiaio di scaglie di cocco non zuccherato
- 12 foglie di curry fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 601 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 min
Riso pilaf boliviano
55min
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Pane di soia con i semi (vegan)
5hod.
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Babaganoush di zucca
45 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min