Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di ceci, secchi
- 1000 g di acqua, + q.b. per l'ammollo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di senape nera
- ½ cipolla rossa
-
2 - 4
peperoncini "occhio d'uccello" secchi, privati dei semi a piacere
of 2 - 4 peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 1 cucchiaino di semi di finocchi
- 1 cucchiaio di scaglie di cocco non zuccherato
- 12 foglie di curry fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 601 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Cavolfiore tikka masala
30min
Hummus di ceci
9h 20min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Falafel di fave e ceci
40min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Salsa di melanzane Bhurta
35 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min