Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di cavolo nero
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero
- 40 g di pinoli
- 40 g di mandorle
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di pecorino Romano
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 500 g di latte
- 20 g di burro
- 50 g di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 300 g di mozzarella a tocchetti
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744.6 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2óra
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Quiche ai finocchi e porri
1óra 10p
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1óra 10p
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1óra 15p
Polpette di radicchio e ricotta
1óra
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1óra 10p