Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3485 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 61.4 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 Std.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min