Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3485 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 61.4 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Seppie con i piselli
40min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min