Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciutte
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Pesce e fagioli
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di filetti di coda di rospo a fette e senza pelle
- 600 g di fagioli cannellini in scatola o lessati (se in scatola si intende il peso sgocciolato) e tenuti in caldo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3485 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 61.4 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 λεπτ.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo con verdure
40 min
Marinatura al Marsala
20 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1ωρ. 50 λεπτ.
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.