Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di chicchi di quinoa, ammollati e scolati
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di porro, a rondelle (1 cm)
- 100 g di carote, a dadini (1 cm)
- 100 g di cavolo cappuccio, a striscioline (1 cm)
- 6 pomodorini, a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 750 g di acqua bollente
- 150 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 min
Trionfo rosso agli aromi
1h
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di farro e castagne
1h 10 min
Zuppa di lenticchie rosse
50 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h