Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 40 g di cipolle bianche in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
180
g di fagioli dall'occhio secchi, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato)
of 180 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato) - 1 uovo
- 4 cucchiai colmi di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di riso cotto
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1h 30min
Polpettine di ceci
1h 5min
Spiedini di crocchette di fagioli
50min
Tortino di lenticchie
50min
Svizzere vegetariane
1h 30min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Polpettone vegetariano
1h 30min