Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 40 g di cipolle bianche in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
180
g di fagioli dall'occhio secchi, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato)
of 180 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e ben scolati (se in scatola il peso sgocciolato) - 1 uovo
- 4 cucchiai colmi di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di riso cotto
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Polpettone vegetariano
1h 30min
Tortino di lenticchie
50 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Svizzere vegan
1 godz.
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Polpettine di ceci
1h 5min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 godz.
Svizzere vegetariane
1h 30min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Burger piselli e ricotta
35 min