Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Coda di rospo con verdure
40min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Filetto di maiale e fragole
1u. 25min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min