Coda di rospo al bacon con salsa ai porri

Coda di rospo al bacon con salsa ai porri

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 porri senza la parte verde
  • 600 g di filetti di coda di rospo puliti
  • 100 g di bacon a fette
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 39.2 g
Calorieën 1686 kJ / 403 kcal
Vetten 24.9 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 5.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...