Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di anacardi
- 50 g di formaggio vegano di mandorla o riso
- 100 g di seitan a pezzi
- 100 g di lenticchie cotte
- 100 g di melanzana a dadini
- 1 cucchiaio di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 100 g di zucchine affettate sottilissime in lunghezza
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano
- 20 g di cipolla
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 500 g di patate a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Polpette di soia
55min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Ragù di tempeh
30 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Spiedini di seitan e verdure
50min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min