Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 6 pizzichi di sale
- 150 g di chicchi di quinoa
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata (senza la parte bianca) e il succo
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipollotto a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori in quarti
- 400 g di cetrioli, sbucciati e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4458 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 132 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1 Std.
Noodle di soba con tofu
35min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Cous cous marino (vegan)
30min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 Std.
Bulgur alle verdure e menta
35min
Insalata di quinoa colorata
35min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 Min