Quiche ai finocchi e porri

Quiche ai finocchi e porri

4.6 80 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 fette

Ingrediënten

  • 350 g di porri a rondelle
  • 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
  • 500 g di acqua
  • 30 g di burro
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di ricotta
  • 30 g di pecorino grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 110.6 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 761.5 kJ / 182 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...