Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 1 ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di yogurt greco bianco + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 356 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2h
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Crema di pomodoro
30min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Vellutata di mais
20 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min
Vellutata di zucchine con feta
50min