Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di riso integrale
- 30 g di semi di lino
- 1500 g di acqua
- 300 g di lenticchie rosse, secche
- olio di semi di girasole q.b.
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 50 g di salsa di senape dolce
- 40 g di ketchup
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35min
Falafel di lenticchie
12sa 30 dk
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Svizzere vegan
1h
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min