Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)

4.6 39 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
8 fette

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 80 g di grano saraceno
  • 170 g di farina senza glutine
  • 100 g di burro freddo a pezzi
  • 110 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 600 g di porri a rondelle
  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 50 g di panna da cucina
  • 1 uovo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 250.1 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 1290.8 kJ / 308.5 kcal
Vetten 18 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...