Compatibele versies
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole Tex-Mex
5min
Salsa guacamole
10min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Mousse di baccalà
45min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Crema di ceci con vongole
40min
Blinis con carpaccio di tonno
1h