Compatibele versies
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Hummus di ceci
9h 20min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Salmone glassato miele e senape
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Guacamole Tex-Mex
5min
Salsa guacamole
10 min