Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di carote viola
45 min
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min