Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di mozzarella di bufala
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 12 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Flan al salmone affumicato
45 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 godz. 30 min
Mousse salmone e aneto
10 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min