Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante gratinate
30 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min