Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante gratinate
30min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min