Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10min
Capesante gratinate
30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1u.
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Insalata di polpo con dressing al lime
1u.
Branzino al lime e pistacchi
30min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1u.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min