Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi verdi interi
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di bacon a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1544.4 kJ / 368.9 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Quiche di spinaci e speck
2u.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Quiche radicchio e speck
2u. 30min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min