Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchine al Parmigiano
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 60 g di pane bianco
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di zucchine, in bastoncini (5 x 1 cm)
Maionese
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto
- 2 cucchiaini di senape di Digione
- ½ cucchiaino di sale
Burger di salmone
- 60 g di scalogni a metà
- 1 cucchiaio di dragoncello fresco tritato
- 5 g di aneto fresco
- 400 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische, a pezzi
- 80 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- ½ cucchiaino di sale
Per terminare
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 4 burger buns
- 160 g di pomodori ciliegino, a metà
- 8 foglie di lattuga verde
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4110 kJ / 982 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40 min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3h 15min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1j
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1h 55min
Svizzere di merluzzo
35 Min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Fish burger
2h 55 min
Fish burger
35 Min
Polpette di spinaci
35 Min
Burger di nasello e gamberi
30 min