Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperone giallo, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 12 datteri denocciolati a metà
- 1 cipolla rossa a metà
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline lavate + q.b.
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di aceto di vino bianco
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cipollotto a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous di cavolfiore
20 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1sa
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 dk
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 dk
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Straccetti di seitan ai funghi
30 Min
Verdure al curry
1sa
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1sa 30 dk
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Zucca al curry
45 Min