Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperone giallo, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 12 datteri denocciolati a metà
- 1 cipolla rossa a metà
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline lavate + q.b.
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di aceto di vino bianco
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cipollotto a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 godz.
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 godz. 15 min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Cous cous di cavolfiore
20min
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min