Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate
- 150 g di albicocche secche denocciolate
- 300 g di cipolla, in quarti
- 20 g di spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di cous-cous
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 600 g di acqua
- 200 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 200 g di zucchine, a rondelle (7-10 mm)
- 150 g di peperoni, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di Feta, a dadini (5 mm)
- 2 cucchiaini di prezzemolo tritato, per guarnire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaf vegano
1 Std. 10 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Bevanda energetica a base di mela, avena e avocado
10min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Cereali misti con taccole e sgombri
40min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Insalata di riso con zucchine e menta
30min