Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di origano secco
- ½ limone, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 600 g di petti di pollo senza pelle, battuti fino a uno spessore di 2 mm
- 1 cetriolo, pelato e a pezzi
- 200 g di yogurt greco bianco
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 50 g di piselli surgelati
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di peperone rosso, pulito e a cubetti (2-3 cm)
- 25 g di cipollotto a rondelle
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua calda (non bollente)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1hod.
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 Std. 20 Min
Cous cous invernale
45 min
Cous cous di pollo speziato
30 min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Cous cous di verdure e gamberi
45 min