Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al cartoccio
35 Min