Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Spada alle erbe con olive
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20min
Dentice agli agrumi
45min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min