Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di olive nere denocciolate
- 200 g di robiola a pezzi
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto radicchio e noci
10 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Sugo di spinaci veloce
30 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Agliata verde
15 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min