Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola a metà
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 40 g di finocchio, il gambo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate, pelate e a tocchi (2 cm)
- 150 g di zucchine a rondelle
- 150 g di funghi freschi, puliti
- 150 g di mais dolce in scatola, scolato
- 700 g di acqua
- 100 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 4 fette di pane di Matera (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e funghi
20min
Zuppa montanara
1h
Acquacotta
50min
Minestra di patate
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Zuppa di baita
45min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Virtù teramane
1h
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min