Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Cocktail agli agrumi
40min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Zuccottini di melanzane
45min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min