Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1h 10 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 menit
Crema di funghi
20 min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 menit
Vellutata di funghi
50 menit
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1j
Flan al salmone affumicato
45 Min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1j 20 menit
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1j