Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Polpettine di pollo e granella di nocciole
30 min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1hod. 30min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1hod.
Uova in tazza su strati di verdura
45 min
Rollè di radicchio
50 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 min