Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 13.76 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 2.28 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Burger di nasello e gamberi
30min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Fish burger
2h 55min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Anelli di totano su crema di piselli
40min