Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 13.76 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 2.28 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Polpo agli agrumi
1h
Burger di salmone e spinaci
35min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpo in rosso
35min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min