Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 13.76 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 2.28 g
- Vezels
- 0.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Polpette di alici
55min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Burger di nasello e gamberi
30 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.