Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passatelli
45 min.
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min.
Minestra di semolino
30 min.
Pasta e fagioli
50 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1óra 30p
Zuppa imperiale
1h
Minestra di pane e lenticchie
55 min.
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min.
Minestra di patate
50 Min
Pancotto
30 min.
Zuppa di baita
45 min.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min.