Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck

Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck

4.5 77 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta al vino
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di funghi surgelati
  • 75 g di speck a dadini
  • 200 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 100 g di provola affumicata a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17 g
Calorieën 1678 kJ / 401 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 30.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...