Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Crema di asparagi
50 min
Riso Venere con capesante
45 min
Birnen-Senf
30 min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1 godz.
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 min
Risotto con fegatini di pollo
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1u. 15min