Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi e carciofi
30min
Crema di asparagi verdi
50min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto con lo sclopit
40min
Sformatini di riso tricolore
1 Std. 25 Min
Cioccolata allo zenzero
30min
Crema di funghi
20 Min
Riso Venere con capesante
45 Min
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
12 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto bianco con porri e mela
30min