Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Riso
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di capesante pulite (fresche o decongelate vedere consiglio)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di asparagi
50 min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Riso alla curcuma, rombo in crema di peperoni e quadrotti al cioccolato
1 Std.
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 Min
Risotto salmone e finocchio
35 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min