Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pomodoro perino, tipo San Marzano, in quarti e privato dei semi
- 10 g capperi sott'aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di aceto bianco + q.b.
- 10 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 4 gocce di Tabasco
- 4 fette di pane bianco in cassetta, in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
- 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Tartare al salmone
1h
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1hod. 25min
Capesante gratinate
30 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min