Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

4.5 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 pomodoro perino, tipo San Marzano in quarti e privato dei semi
  • 10 g capperi sott'aceto
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di aceto bianco + q.b.
  • 10 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
  • 4 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 4 gocce di Tabasco
  • 4 fette di pane bianco in cassetta in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
  • 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1519 kJ / 363 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...