Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pomodoro perino, tipo San Marzano, in quarti e privato dei semi
- 10 g capperi sott'aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di aceto bianco + q.b.
- 10 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 4 gocce di Tabasco
- 4 fette di pane bianco in cassetta, in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
- 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Pollo con salsa al curry
50 menit
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 menit
Tartare al salmone
1j
Margarita
10 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1j 25 menit
Condimento per caesar salad
10 min
Salsa tartara
10 min
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 min