Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 130 g di ricotta fresca, scolata
- 2 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Sformatini al cotechino
30 Min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min