Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro
35 Min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Gnudi toscani
40 Min
Schiacciata fiorentina
50 min.
Castagnaccio
1h
Panzanella di mare
45 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Mousse di baccalà
45 min
Tartine tonno e ceci
30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min