Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 1 carota a pezzi (80 g circa)
- 30 g di pancetta
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di manzo tipo girello in un unico pezzo
- 50 g di vino rosso corposo
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 44.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Tacchino ripieno
1h 20 min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 phút
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min