Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 1 carota a pezzi (80 g circa)
- 30 g di pancetta
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di manzo tipo girello in un unico pezzo
- 50 g di vino rosso corposo
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 44.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Dado di carne
45 min
Roastbeef
55min
Spezzatino di guancia e ceci
3h 50min
Filetto di maialino con olive nere
1óra
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1óra 10p
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Brasato di manzo al vino rosso
12u. 30min