Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 1 carota a pezzi (80 g circa)
- 30 g di pancetta
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di manzo tipo girello in un unico pezzo
- 50 g di vino rosso corposo
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 44.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 phút
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min