Salsa ai porcini

Salsa ai porcini

3.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 vasetto

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di burro
  • 25 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
  • 250 g di latte
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 vasetto

Eiwitten 21.4 g
Calorieën 2322 kJ / 555 kcal
Vetten 35.4 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...