Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 83.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 513 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 min
Focaccia alle olive
2 Std.
Riso con merluzzo e pomodori
1 Std.
Saccottini agli spinaci
1h 30 min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Risotto con crema di asparagi
50 min