Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 83.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 513 mg
Alternatieve recepten
Pasta con ragù di verdure
45 min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi zucca e salmone
1 godz. 5 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1 godz. 5 min
Risotto spinaci e piselli
35min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Chicche di carote all'erba cipollina
1h 20 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di spinaci
55 min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 min