Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarese alle nocciole
6hod. 40min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Flan di cavolfiore
45min
Tartufini salati
3h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Tartine tonno e ceci
30min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2h 30min