Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 462 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Salsa tonnata
20 Min
Bignè con tre mousse
2h
Tartine tonno e ceci
30min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Flan al salmone affumicato
45min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mousse di salmone e patate
1h
Flan ai quattro formaggi
1h
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min