Fagioli alla veneta

Fagioli alla veneta

2.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 500 g di fagioli borlotti freschi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 5 filetti di acciuga sotto sale
  • 100 g di aceto di vino rosso
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.8 g
Calorieën 900 kJ / 215 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 5.3 g
Koolhydraten 19.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...