Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Cous cous di cavolfiore
20 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 dk
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Broccoli in salsa di ceci
40 dk
Cottura dei fagioli
11 Std.
Broccoli e salsiccia
30 Min
Fagioli in umido
1sa 30 dk
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min