Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frico
1h
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min.
Crostata salata di spinaci
1h
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min.
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Verdurine in sfoglia
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.