Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
of 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (optioneel)
- 160 g di carciofi, puliti dalla barba interna e in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi romani gratinati
45 min.
Flan di cavolfiore
45 min.
Tortini di zucca
1h 20min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Sformatini ai carciofi
1h
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Sformatini di fiori di zucca
1óra 30p
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Alici ripiene
50 Min