Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
of 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (optioneel)
- 160 g di carciofi, puliti dalla barba interna e in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1hod. 40min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Polpette di melanzane
45 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1 Std.
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 Std.
Carciofi romani gratinati
45 Min