Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 200 g di scampi
- 200 g di seppie, pulite e ad anelli
- 300 g di polpo fresco a pezzi (3-4 cm circa)
- 200 g di pomodori pelati
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di filetti di coda di rospo, senza pelle e senza lische
- 200 g di scorfano in filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 12 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2673 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 79.8 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 28.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Polpetti all'inferno
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Anguille in umido
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Zuppa di pesce misto
40min
Fideuá di polpo
1h 10min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Zuppa di aragosta
1h