Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla, a metà
- 2 spicchio di aglio (optioneel)
- 2200 g di zucchine, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di acqua
-
3
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
of 4 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 30 g di burro
- 120 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 928 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè salati con crema di piselli
2h
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Cocktail Vodka e melagrana
10min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
Geen beoordelingen
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1 Std.
Galette des rois alle mele caramellate
3 Std.
Soffritto di cipolle e aglio
Geen beoordelingen
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1 Std.