Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g di porro a pezzi
of 30 g di scalogno a pezzi - 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame di patate (salampatata), sgranato
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino rosso corposo, tipo Barbera
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 100 g di formaggio tipo Toma piemontese a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2265.9 kJ / 541.2 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto all'Amarone
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Garganelli chiodini e patate
50min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min