Sardenaira alla sanremasca

Sardenaira alla sanremasca

4.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
8 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 200 g di acqua
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 4 spicchi di aglio in camicia
  • 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
  • 16 olive taggiasche preferibilmente in salamoia
  • 1 pizzico di origano secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.6 g
Calorieën 1577 kJ / 377 kcal
Vetten 17 g
Vezels 17 g
Koolhydraten 50.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...