Compatibele versies
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucchiaini di sfoglia
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 50 g di acqua
Mousse al prosciutto cotto
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 5 olive verdi denocciolate
- 50 g di ricotta
- 50 g di robiola
- 20 g di burro morbido
Terminare la preparazione
- olive verdi denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1959 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Frollini al pesto
1h 30min
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6h
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Bignè al formaggio
1h 5min
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5hod.
Flan di funghi porcini
1 godz.