Compatibele versies
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucchiaini di sfoglia
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 50 g di acqua
Mousse al prosciutto cotto
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 5 olive verdi denocciolate
- 50 g di ricotta
- 50 g di robiola
- 20 g di burro morbido
Terminare la preparazione
- olive verdi denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1959 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Baci di dama salati al formaggio
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Pizza romana scomposta
3hod. 20min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bignè al formaggio
1hod. 5min